We zijn open!
+32 (0)3 775 86 23

Gezellig met een groep?

Wenst u te komen lunchen of dineren in groep? Geen probleem, wij hebben voor u een tal van formules klaarstaan. Met onze sfeervolle setting en nodige accommodatie voor grote groepen kan u zorgeloos tafelen en bijpraten in bijzijn van heerlijke gerechten en een glaasje wijn.

Groepen van 10 tot 20 personen

Voor een gezelschap van 10 tot 20 personen kan u een keuze maken uit onze heerlijke gerechten van de groepskaart hieronder weergegeven. U kan ook gaan voor onze seizoensmenu of kiezen voor onze 2 gangen huiskamer menu (€ 24,70 p.p.). Indien uw groep aangepaste wijnen wenst, bieden wij ook een drankenformule aan (€ 19 p.p.), deze is inclusief wijn, water en koffie/thee.


Met meer als 20 personen?

Voor groepen vanaf 20 personen dient u steeds op voorhand de keuze door te geven. De gastheer kan één vaste menu kiezen in combinatie met een tal van andere mogelijkheden. Hiervoor dient u contact op te nemen met onze Sales afdeling, zij werken dan de gepaste formule voor u uit.

Liever een aparte zaal?
Van der Valk Hotel Beveren telt 13 sfeervolle zalen voor zowel grote als kleine groepen. U kan dineren aan tafels, kiezen voor een walking dinner, BBQ'en op ons groot terras, genieten van een receptie met hapjes en zoveel meer.
Meer info
Private dining