Informatie COVID-19: Wij zijn weer geopend, maar hanteren aangepaste maatregelen
+32 (0)3 775 86 23

Gezellig met een groep?

Wenst u te komen lunchen of dineren in groep? Geen probleem, wij hebben voor u een tal van formules klaarstaan. Met onze sfeervolle setting en nodige accommodatie voor grote groepen kan u zorgeloos tafelen en bijpraten in bijzijn van heerlijke gerechten en een glaasje wijn.

Wegens de huidige maatregelen volgens onze Nationale Veiligheidsraad zijn momenteel slechts 10 personen per tafelreservatie toegestaan. Gelieve hier dus ook rekening mee te houden bij het boeken van uw tafel. Bedankt voor uw begrip!

Groepen van 10 tot 20 personen

Voor een gezelschap van 10 tot 20 personen kan u een keuze maken uit onze heerlijke gerechten van de groepskaart hieronder weergegeven. U kan ook gaan voor onze seizoensmenu of kiezen voor onze 2 gangen huiskamer menu (€ 24,70 p.p.). Indien uw groep aangepaste wijnen wenst, bieden wij ook een drankenformule aan (€ 19 p.p.), deze is inclusief wijn, water en koffie/thee.


Met meer als 20 personen?

Voor groepen vanaf 20 personen dient u steeds op voorhand de keuze door te geven. De gastheer kan één vaste menu kiezen in combinatie met een tal van andere mogelijkheden. Hiervoor dient u contact op te nemen met onze Sales afdeling, zij werken dan de gepaste formule voor u uit.

Liever een aparte zaal?
Van der Valk Hotel Beveren telt 13 sfeervolle zalen voor zowel grote als kleine groepen. U kan dineren aan tafels, kiezen voor een walking dinner, BBQ'en op ons groot terras, genieten van een receptie met hapjes en zoveel meer.
Meer info
Private dining